jueves, 31 de marzo de 2011

EL 7è OPEN BLOC BOUS DE LA SALLE

Hola bous!! Ja s'estan començat a escalfar els motors per al millor Open de bloc que es fa a Catalunya!! No t'ho pots perdre!! Uns dies plens de blocs, bon rotllo, amics, música i moltes sorpreses!!

Jo hi aniré i tu?


Podeu trobar tota la informació de l'esdeveniment al següent link:

miércoles, 23 de marzo de 2011

CAP A CAVALLERS



Hola bous! Continuo la història... marxàvem d'Albarracín en busca de sol i bon temps! Era divendres i seria un dia de transició... Ens dirigiríem a probar sort a Cavallers, vàrem fer unes parades tècniques de degustació de xocolata amb nata i coques...a falta de les tortes dulces...menjariem les coques de sucre de Tolba també boníssimes!!!
Arribàvem cap a mitja tarda...plovia però poc...tornaria a creuar els dits i pensar que demà escalariem molt! Per aprofitar una mica, ja que no haviem tibat res, vàrem fer una visita al rocòdrom de Pont de Suert!! Allí ens vam treure el mono que teniem però bé...els nostres caps estaven pensant amb els rocs de Cavallers... Haviem de dosificar les forces...

Ja era negra nit, menjariem alguna cosa i a descansar pel gran dia.

Dissabte! Sol inhumà!! Bones vibracions! I Els cavallers ens reben amb la pedra seca i una manta de neu a l'aubaga. Començàrem el matí al sector del bosc, el sol poc a poc anava baixant i per tant ens acompanyaria tot el matí.  Provariem uns blocs tocant a la carretera, molt macos i dels qual n'hi ha un que me treu la son. Vàrem fer molts pegues els tres, el matí va ser fanàtic, més tard al migdia sens uniria l'Oscar un altre fanàtic de la Vall...




Bloc del matí, maquíssim!


Edu en un bloc de placa


Pol blocant a la pedra del matí

Menjar al riuet, i l' Edu i l'Oscar descobreixen una pedra al costat oposat del riu, que no té desperdici! Li veiem una línia molt estètica, i la veritat que és un bloc deu! Duríssim, però maquíssim!! Aquella pedra tenia un imant que ens atreia, tota la tarda l'hi vam estar donant pegues ningú el treu però quasi!! Aquest si que és un bon motiu per tornar a Cavallers!!!





Edu a la línia fanàtica

Núria fent-li pegues

Oscar a la pedra del riu
Núria a la pedra imantada

Acabàvem per avui i fariem una tarda carnavalera amb un sopar de carn a la brasa en una casa autèntica de muntanya!! Una gent molt simpàtica i acollidora!!! A la nit ja es decidiria per demà...fer bloc o anar a fer corda...en varies especialitats. En Pol tiraria cap a fer vía llarga amb l'Oscar un mestre dels llargs! I l'Edu i jo anirem a escalar en corda...sembla que no el vaig poder convèncer de tornar a Cavallers!!! Jejeje!! No no Edu...ja saps que no...que la corda no me motiva gens...però havia de fer l'esforç de canviar lo xip!! En fi, va valer la pena... era diumenge a la tarda i una ja pensava en tornar a casa.  En resum, un cap de setmana per recordar!

No cal dir que els Cavallers m'esperarien un altre dia... 


martes, 22 de marzo de 2011

AQUEST DIJOUS, NO T'HO PERDIS!!!

Aquest dijous tindrà lloc la presentació de l'OPEN BLOC BOUS de LA SALLE 2011 i la presentació de l'audiovisual TIBET SECRETO a càrrec del creador de " Al filo de lo imposible".



























A LES 20:00 T'HI ESPEREM!!!  T'HO PERDRÀS?



martes, 15 de marzo de 2011

TASTET ALBARRACINERO


Edu, Pol, Núria a "El Cabrerizo"

Un dia de dijous de fa dos setmanes vaig anar a Albarracín! M' hi vaig plantar al migdia amb en Pol i l'Edu. Ja de camí ens sorprenia la neu. A mesura que ens acostavem a Albaracín, semblava que la neu s'hagués aturat i ens rebés amb els braços oberts. 
Bé, era migdia, haviem arribat i ens dirigírem al sector del Cabrerizo. El temps aguantava i ho haviem d'aprofitar! En principi haviem d'estar a Albarra tatxan tots los blocs pendents fins el dissabte...
 Ens posàrem a escalafar en un quintos, feia fred i per no sortir de la tònica de la darrera vegada...els peus els teniem de fusta, ens haviem d'habituar!!! La veritat és que va ser una tarda bloquera intensa però curta i dic això perquè en el segon bloc que probàrem va començar a nevar! Què haviem de fer? Resignans i aprofitar les poques hores que teniem de bloc! Vàrem provar uns quants blocs del sector i quan en vam tenir prou i vèiem que ja no era possible escalar molt...anàrem al tetxo de Don Pepo!




Edu escalfant

Edu en un 6a

Núria al mateix 6a





 Provariem alguns blocs, menjariem i res... li fariem molts pegues a un 6c i l'Edu probaria una travessa amb molt de color.
Que me diguin lo que vulguin però penso que res és comparable a escalar amb sol si a lo que vas és a passar-ho bé i no a fer grau!! Les últimes vegades que hem visitat Albarracín ens ha rebut amb molt de fred, i almenys a mi, aquest fred em resta motivació... però bé! Allí estàvem donant-ho tot. I pensavem...bé ens reservem per demà, això d'avui és un tastet...


Pol fent la travessia

Núria al 6c
Edu fent una travessia

Edu a la travessa
Pol al 6c

 
Tarda finalitzada, tornada al Bunga pensant amb demà...Anàven passant les hores i no parava de nevar, cada vegada la nevada es feia més intensa, cada cop més assimilàvem que no escalariem el pròxim dia.

Divendres...tot nevat i continua nevant...res vàrem anar a comprar unas tortas dulces al poble, no en tenien ...semblava que tot ens sortia malament... Cap al migdia la neu es convertia amb aigua...veiem que s'havia acabat la visita a Albarra, marxariem... Ara resariem per a que a Cavallers els dos propers dies fes bon temps....




martes, 1 de marzo de 2011

LA RIBA


El passat dissabte vaig anar a fer bloc a La Riba, un poblet situat entre Montblanc i Valls. Tenia moltes ganes de conèixer aquella zona, seria el primer cop que trepitjaria aquelles terres més freqüentades pels amants de la corda.

Concretament vàrem blocar a la zona anomenada en Clot d'en Goda. La primera impresió va ser boníssima i la segona...vull dir quan t'hi poses...t'extranya el tacte de la roca calcària, però analitzant tots els factors... entorn, varietat de blocs i cantitat, la valoració és més que positiva.
L'entorn molt maco... ideal per passar unes bones tardes d'estiu i fer uns banys al riu... Hi ha gran varietat de blocs:  alts, de placa, desplomats... per tots els gustos.

Vàrem escalfar en un 6b tocant al riu, i anàrem fent alguns blocs de la zona... entre ells un 6c+ molt maco...amb un tram de fisura... Era un bloc dur a l'inici i després anava apareixent una mica més de canto, però jugant sempre amb el factor altura... El Ricard se'l treia....jo l'hauria de treure la pròxima vegada....


El 6c+


Més tard ens desplaçavem cap al bosc i fariem un de placa... Provaria un 7a amb un segon pas inhumà... i algun altre bloc desplomat però amb canto.

Per altra banda en Ricard li faria uns cuants pegues a un 7c, aconseguia fer els 4 primers passos, sols li restava el final...

Jo em posava de valent en un 7a " El totxo del riu" Molt físic al començament i amb un dinàmic! És un bloc molt maco i molt alt... cal dir que un cop agafaves una petita esquerda ja més o menys el tenies....me vaig quedar sense el caramel però a la pròxima...me sortirà!!

Jajaja...ja veieu...sempre me deixo deures per fer...però en el meu cas, si tinc feina pendent, em motiva més!!! Quins entrenos més que m'he de pegar encara!!  Però sortiran i sinó surten...hauré disfrutat del camí! Que és el més important!!!

Per finalitzar la tarda anàrem a probar uns blocs nous que han obert i la veritat és que estaven molt bé...durs però tenien lo seu que...una altra vegada parlavem d'alçada...



Ja quan marxava la tarda ens moviem just a la vora del riu, en la única pedra que semblava un formatge Gruyère!!! Però quin laboratori de blocs!!! Allò si que eren cantos!!! I quines traves que s'hi poden fer!! Aquesta pedra seria perfecta per entrenar!!! Ara ja ho se...la propera vegada que hi torni...escalfaré fent traves allí!!! És perfecta!!

Aquell dia vaig descobrir una nova zona, i que maca!!! Gràcies Ricard per fer-me de guia!!! Repetiré segur!!!


No vaig fer quasi fotos...i és que estava fanàtica provant los blocs...prometo que a la propera vegada que hi vagi...faré tot un reportatge!

Vinga bous, ens veiem pronte!!!!