martes, 21 de diciembre de 2010

JA HA COMENÇAT

Avui és el primer dia que m'embarco en escriure un blog. Puc dir que és com el primer dia que et poses uns peus de gat!!! (bé ja sabem lo que és...) però los tiros no van per aquí, vull dir que t'invaeix un sentiment de curiositat , tens molt per aprendre i molt poc per perdre.
Amb l'escalada passa això, cada vegada que t'endinses més, estàs més enganxat, vols saber més i més, et pica la curiositat i comences a buscar videos d'escalada, ressenyes, fotografies...  Però no sols és això...comencem a buscar! si! no sols per internet, revistes o llibres, sinó per qualsevol racó del món on veiguem una roca. El teu cap, inconscientment, ja està buscant una bona via per poder-la escalar!!
I és que ja ho diu la paraula, ESCALAR, et descriu una acció, i aquesta acció no enten de gestes i graus, simplement descriu un camí, que com tot camí si que té un fi, però finalment el que et queda són els bons moments, les anècdotes que contar, els amics, les postes de Sol... en fi... un món! Aquest món m'ha atrapat!! i a tú?


2 comentarios: