martes, 4 de septiembre de 2012

MAGIC MOMENTS





23 juliol - 8 agost

 Anna, Cela, Nora, Alex, Sara, Ignasi, Ricard, Mercè, Pep, Angelika....


Magic Wood,  Innerferrera



Estic aquí, asseguda davant la pantalla en blanc,  a la tele passen en directe el pregó de festes del meu poble, soroll, rebombori que m'ajuda a recordar i proclamar la calma d' aquell bosc encantat.
Llegeixo el títol del post, MAGIC, un munt de records se'm passen pel cap, molts dies, blocs, amics i moments compartits. És inevitable sentir una mica de nostàlgia, aquells dies han passat, però potser escribint sobre el bosc em torno a situar, a recórrer aquell laberint d' arrels, pedres i molsa. Probarem sort...


Equipo!!!   foto: Nora Grosse
 23 JULIOL.

Són les 7 del matí, el despertador sona, pel davant ens esperen un munt de quilòmetres amb un objectiu, arribar a Magic. L' Anna i jo enprenem camí cap a Suïssa, encara no sabem del cert si podrem passar per La Jonquera, l'incendi encara està en actiu, creuem els dits, i després de fer un intensiu de radio informativa, obtenim resposta, han obert l' autopista, podem fer camí per la costa.

El dia és molt monòton, conduïr, conduïr i conduïr...

A les 10 de la nit, després d'haver passat per Montpellier, Marsella, Nisa, Mónaco, Gènova, Milan, Splügen pass, arribem al destí.

Per fi estem al Bodhi camping, la foscor fa acte de presència i ens dediquem a buscar entre les tendes a l ' Alex i la Nora, que ja fa temps que estan per allí. Els trobem sopant a una taula digna dels Cavallers de la taula rodona, que bé que ho tenen montat.Coneixem a en Roman, un Nova Zelandés que porta 4 mesos a Magic.

Tenim algo de gana però sobretot cansament, el dia ha estat llarg, soparem el mateix que hem dinat, pollastre arrebossat, ens uns quants dies no tornarem a menjar carn.

Acaba el dia, toca descansar i agafar força per demà, el bosc ens espera!!!



24 JULIOL......................adaptant-nos

Dia d' adaptació, torno a rependre el camí que l'any passat vaig fer tants cops, ja hi tornem a ser. Durant tota l'estada no pararem d' escalar, sols les fortes pluges ens ho impediran.










Hem fet equipo de nenes, som la Nora, l' Anna i jo.Comencem fent blocs fàcils, això entre cometes, perquè no hi ha manera de moure'ns.
Després probem una trave i fem cap al "Super Bosna", estarem una bona estona.



Anna a la primera trave    foto: Nora Grosse

Nora a Super Bosna   foto: Nora Grosse
Cela a Super Bosna        foto: Nora Grosse



Ens mourem cap als blocs del riu, els el final de tot i probarem diferents blocs molt macos, cadascú troba projectes, això és bo, però a vegades la pluja juga males passades...



25 JULIOL........................adoptem a en Wilson




Nora i Wilson   foto: Anna Caceres


Fem un nou amic, durant tot el dia tindrem amb nosaltres a en Wilson un boxer que l'hi agrada anar de ronda, intentem localitzar a l' amo, però no apareix i tampoc el coneixem. Així que després d'haver fet una gran volta pel bosc ve amb nosaltres a blocar, de seguida l'hi agafem carinyo, i l' Anna més! Ai el Nac!!! 



Anna i el Wilson    foto: Anna Caceres


Probem "Traümfanger", li busquem els métodes i l' Anna l' encadena. 


Nora a " Traümfanger"

Després ve el torn del " Gorilla" un projecte que vaig deixar pendent l' any passat i que aquest any no l' hi agradava a ningú! On ets Vene?
Vam fer una mica de dansa i pràctica de flexi, mètode de taló recargolat però eficaç, no me movo!!!



Nú al " Gorilla"    foto: Nora Grosse


Després va venir el torn d'una placa que molts altres dies també l'hi fariem pegues " Stressman".

Era el torn de la pluja, s' havia acabat escalar per avui, tornàvem al Bodhi.



26 JULIOL.......................arriba la Cela











Dia de bloc pel matí i a mitja tarda anem a buscar la Cela a Thusis, primer però passarem pel LYDL a abastarnos...

He de dir, que a banda del xocolata, a les nits feiem uns menus i menjars de primera.  Que si un dia verdureta, que si llenties amb xoriço ibèric, que si truita de patata, vinet...Ja estàvem ben entretingudes ja i de postres la mistela no podia faltar. 

27 JULIOL......................... seguim






Comencem a escalfar per un bloc prop del "Gollum", i després probem una placa que si comencem assegudes és impossible alçar-se...

Després vindrà el torn del  "U-Boot"!! Yeah!! La trave més llarga i maca de Magic. És preciosa i comencem a fer pila, totes acabarem amb una bona tècnica de taló empeine, i els braços se'ns posaran com a botifarres. La Cela se'l treu sobrada, se nota que li va la pila! jejeje


Nú a U-Boot     foto: Anna Caceres



Aquest bloc ens va marcar molt.... si esperitualment però també físicament, teniem els turmells ben rascats, és més....si pel camping o pel bosc veus penya amb els turmells envenats...ajjaja, ja saps d'on precedeix.



Nora



Després d' una trave de pila vam pujar a una trave més física però no menys maca, la coneguda "Interprisse". Ens moviem una mica però posar el taló al vèrtex i moure's era missió impossible.
Me'n vaig endur un bon regal del bloc.... uns blaus escandalosos que durarien tos el dies.


28 JULIOL.........................primer bany al riu


Dia de sol, la Cela, l' Anna i jo ens dirigim cap al " Beachbloc", no pressisament a blocar, primer toca bany.






Intentar-se rentar en aquell riu d'aigua congelada, té tot una tècnica. Però a trets generals, el truc és no estar-se més de 5 segons tota sumergida.

Passem tot el matí allí, probem diferents blocs, el "Grit de Luxe", i un que està a la cantonada. La Cela el té a punt, és uns dels blocs que li agraden.

Cela al bloc del Beachbloc


Seguim camí, fem cap al bloc 6b/7a. Al costat tinc un antic projecte i també un bloc facilet que no hi ha manera de fer...


Nú al projecte del riu      foto: Anna Caceres



29, 30, 31, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 JULIOL-AGOST............i no parem


Els dies van passant al bosc, entre somriures, pegues, xocolatines, truites de patata, Wilson, vecinos, dies de platgeta, de pluja. Tot va sumant per obtenir el resultat esperat, unes vacances fantàstiques.

La familia s' anava engrandint, el 29 arribaven la Sara i l' Ignasi, més tard  la Mercè, el Ricard, en Pep i la Angelika. A Magic coneixiem per fi al propietari del Wilson, eren los vecinos, ( Iñi, Peikus) dos vascos que si que n' entenien de blocar si.... Dormien fins les tantes i escalaven al tard i nit. 



                           Anna, Sara, Cela i Nú                          foto: Nora Grosse

També coneixeriem a l' Angela, Eder i la gosseta que ensumava menjar de tres hores lluny, la Shiva!



Wilson i Shiva...ells si que en saben!!   foto: Nora Grosse


Sara a la trave Jenny       foto: Anna Caceres

Anna a la placa del Piranha   foto: Anna Caceres


En resum molts bons moments. Dies de sol, de platgeta, de pluja, de nocturnes, de sopars de despedida, de fred, de mistela, de colacaos....He de dir que vam probar molts altres blocs, la trave Jenny, un de placa al costat del Piranha, una fisura.... no acabaria mai. Els dies de pluja  vam entretindre'ns com vam poder, dies al Edelweis, altres jugant a daus, i fins i tot un de termes.



Dia de platgeta       foto:  Anna Caceres

De tornada.....   foto: Anna Caceres

Magic està....... allí!!!     foto: Anna Caceres

El dia de pintar-se les ungles....no es va escapar ningú  foto: Anna Caceres

                                                    Dies de riu                     foto: Anna Caceres


Així van quedar els dits després de les regletes matadores.... foto: Anna Caceres


          Dia de raffting, uns segons abans de....        foto: Anna Caceres


collage Edelrid


Últim dia!!!

I l'any que ve on diueu que toca?¿

























2 comentarios:

  1. Nuuuuuu!!!!! que post más guay!!!!!!! cuando más más más??? blocar blocar blocaaaar!!!!!! reketemuaaaaaak!!!!

    ResponderEliminar
  2. Sara!!!! Ya vi que por Austria super bien!! Pues pronto más!! El bloque es lo mejor!! jejeje :P

    ResponderEliminar