jueves, 13 de enero de 2011

COGUL A LA DE DOS...

Si si! Primer de tot bon any!! I sí! Perquè crec que he començat l'any amb ritme de vals i hauria de ser a ritme de rock...però bé tot té solució!!  Finalment publico la segona sortida al Cogul! Aquesta encara més relaxada que la primera..(no pot ser)! Però bé que he de dir!! No tot és escalar a muerte! També passes un bon dia mirant el paissatge fent unes rialles i tot plegat!


L'Ariadna i l'Anna
El 4 de gener vam anar les tres Maries al Cogul! L' Ariadna, l'Anna i jo mateixa. El dia prometia una boira espessa...com és típic en aquestes contrades, però finalment vam tenir sort perquè va sortir el Sol.


















Quina placa!!  foto: Anna Serra



 Aquesta vegada ens dirigírem cap al sector "Mestre Mutent". Allí ens engrescarem amb uns blocs de placa que no estaven gens malament!! Alguns per cert...una mica alts i llargs...Bé! això depèn les característiques físiques de cadascú...
Després varem anar cap al sector " El comallà" que està a tocar de l'altre i li varem fer uns pegues a un 6a que de 6a tenia lo que Frankenstein tenia de guapo. Al final desistirem i per acabar el dia varem fer cap al sector " L' universitat i el doctorat" a veure si  el 6b+ que varem probar la primera vegada, sortia...Varem tenir companyia alemanya i anglesa i varem treure algunes variants interessants.

Vinga bous a veure vosaltres com heu començat l'any...espero que a bon ritme!! Jo me despedeixo... però tranquil·litat! que per començar ja tinc el ritme de
la Jota pillat...que molt millor que el del vals ho és!!! Apa!!! A ballar!!....Però a la roca eh!!



Anna en un 6a de placa  foto: Ariadna Argilès



Fent ganyotes... foto: Ariadna Argilès

Ari i Núria  foto: Anna Serra





2 comentarios: