miércoles, 16 de febrero de 2011

UN ICERTIC DE VÈRTIC!!!


Aquest cap de setmana l' equip de competició dels Bous de La Salle hem anat a la vall de Boí per participar al millor event d'escalada en gel, l' ICERTIC, organitzat per la botiga Vèrtic.
Ha estat un cap de setmana per no oblidar.



Feia temps que volia tornar a visitar la Vall de Boí, aquesta vegada seria la primera que ho faria amb botes rígides, crampons i piolets.

El divendres al matí vam marxar cap a Erill la Vall, centre neuràlgic de l'Icertic. Arribàrem al migdia, i per tal d'aprofitar el que quedava de dia anàrem a fer bloc a Cavallers...i quina tarda!!!! Bé això ja ho contaré detalladament més endavant.

Equip dels bous de la Salle   foto: Jaume Oliveras
Acabàvem la sessió bloquera, ara sols quedava recollir les acreditacions, sopar i dormir. No sabíem encara ben bé el què ens esperava el pròxim dia...unes hores després ho sabríem...

Dissabte al matí, anàrem direcció a l'antiga pedrera, lloc on es desenvoluparia tota l'activitat. Per una banda, tindríem les cascades de gel, i per l'altra les vies de dry tooling, equipades per en Xavi Metal i en Conrad López líders de l' ECEM.


Lluís Saló primer cop de dry tooling


Núria Serra primer cop de dry tooling


Yoli Sánchez primer cop de dry tooling


Tot un professional del dry tooling


Era la primera vegada que agafava uns piolets, quina experiència, va ser un dia molt complet, practicàrem gel i dry tooling pel matí i bloc per la tarda. Més no és pot demanar! I el dia no quedava aquí perquè encara ens quedava el sopar a una gran carpa que l'organització va muntar a Boí! Quin ambient! Música, videos fanàtics,  sorteig de material i festa!!

Diumenge, segon dia que fèiem dry tooling i primera competició, això se'n diu començar fort!!
Vàrem tenir competició femenina i masculina.
El pòdium femení quedà de la següent manera: 1ª Anna Roviralta, 2ª Yoli Sánchez, 3ª amb empat Cristina Ballesta i Núria Serra.


Podi femení                              foto: Jaume Oliveras

El pòdium masculí fou:1er  Edu Marín, 2on Gerard Rull i  3er Marco Juves. En Lluís Saló ho va donar tot i més!


Podi masculí                            foto: Jaume Oliveras
Ara sí!, s'acabava el cap de setmana, quina experiència més bona, quin ambient!! El cansament començava a aflorar però al mateix temps, aflorava en mi una motivació com mai he tingut, gràcies Icertic per ensenyar-me activitats noves, gràcies Vall de Boí per haver sigut clau en la meva motivació.

La motivació és la força!!


2 comentarios:

  1. és super maco cavallers! quina enveja! tinc ganes d'anar-hi, però no feia molt fred? jijiji

    q tal això del "drydooling?" (no sé com s'escriu...)
    és illor que lesportiva o el bloc?

    ResponderEliminar
  2. Jajaja Ari!!! Me va encantar!!! No feia fred!!! s'hi estava super bé!! Bueno...almenys lo primer dia..que feia sol!

    I el " drydooling" com dius tu! doncs tot una experiència, ara bé penso que m'agrada més l'escalada esportiva que el dry tooling!! i si estirem més la corda...doncs cau i me quedo en lo bloc! :P
    Petons!!

    ResponderEliminar