martes, 15 de marzo de 2011

TASTET ALBARRACINERO


Edu, Pol, Núria a "El Cabrerizo"

Un dia de dijous de fa dos setmanes vaig anar a Albarracín! M' hi vaig plantar al migdia amb en Pol i l'Edu. Ja de camí ens sorprenia la neu. A mesura que ens acostavem a Albaracín, semblava que la neu s'hagués aturat i ens rebés amb els braços oberts. 
Bé, era migdia, haviem arribat i ens dirigírem al sector del Cabrerizo. El temps aguantava i ho haviem d'aprofitar! En principi haviem d'estar a Albarra tatxan tots los blocs pendents fins el dissabte...
 Ens posàrem a escalafar en un quintos, feia fred i per no sortir de la tònica de la darrera vegada...els peus els teniem de fusta, ens haviem d'habituar!!! La veritat és que va ser una tarda bloquera intensa però curta i dic això perquè en el segon bloc que probàrem va començar a nevar! Què haviem de fer? Resignans i aprofitar les poques hores que teniem de bloc! Vàrem provar uns quants blocs del sector i quan en vam tenir prou i vèiem que ja no era possible escalar molt...anàrem al tetxo de Don Pepo!




Edu escalfant

Edu en un 6a

Núria al mateix 6a





 Provariem alguns blocs, menjariem i res... li fariem molts pegues a un 6c i l'Edu probaria una travessa amb molt de color.
Que me diguin lo que vulguin però penso que res és comparable a escalar amb sol si a lo que vas és a passar-ho bé i no a fer grau!! Les últimes vegades que hem visitat Albarracín ens ha rebut amb molt de fred, i almenys a mi, aquest fred em resta motivació... però bé! Allí estàvem donant-ho tot. I pensavem...bé ens reservem per demà, això d'avui és un tastet...


Pol fent la travessia

Núria al 6c
Edu fent una travessia

Edu a la travessa
Pol al 6c

 
Tarda finalitzada, tornada al Bunga pensant amb demà...Anàven passant les hores i no parava de nevar, cada vegada la nevada es feia més intensa, cada cop més assimilàvem que no escalariem el pròxim dia.

Divendres...tot nevat i continua nevant...res vàrem anar a comprar unas tortas dulces al poble, no en tenien ...semblava que tot ens sortia malament... Cap al migdia la neu es convertia amb aigua...veiem que s'havia acabat la visita a Albarra, marxariem... Ara resariem per a que a Cavallers els dos propers dies fes bon temps....




4 comentarios:

  1. hi va fer bon temps !!! jajajaja ara queden projectes pendents al pirineu !

    ResponderEliminar
  2. I el final és...llegiu la pròxima entrada!!
    El resum...sol i uns blocs que treuen l'hipo!!!

    Edu!!! Quan vinc a encadenar-los?¿ jejeje

    ResponderEliminar
  3. Núria i moya, avera quan tornem per cavalles a encadena els projecte que ja tinc ganes de torna per terres pirinenc-as on el granit i el magnesi es l'única afició.

    a i Núria quan vulguis anar a can-buquet o algú avisam que anem...

    ResponderEliminar
  4. Tinc unes ganes de tornar-hi Pol!!! M'encanta Cavallers i la vall!! Què bé ens ho vam passar!!
    Ok! quan pugui te diré algo!!

    ResponderEliminar