martes, 21 de febrero de 2012

CARNIVAL ON THE ROCK

Aquest cap de setmana, me passat a l'aeròbic dels 80. Si si, lo que sentiu. Me cansat de l'escalada i me posat unes d'aquelles malles fucsia i calentadors llampants. He vist que escalar no és lo meu i he decidit passar-me definitivament al món de la dansa...




No he estat l' única...però ja se sap...no tothom vol aparèixer a escena i aquí estic jo per a que us en feu una idea. Tant malament no ens quedava el vestuari (ironía) ( jaja...tot al contrari... donàvem bastant contrast a la roca...i als "aulivers" ), sobretot hem rigut molt.

Doncs a lo que anàvem... El color a fet acte de presència i com qui no vol la cosa  ens hem transportat a les sales de ball...una mica diferents... però ens hem pogut moure igual. Hem fet cap al Cogul, on hi havia convocada una blocada de disfresses.


He escalat. Res difícil, molts quintos per passar l'estona i riure... Ja se sap...cadascú a lo seu, fent aeròbic o no... una no es mou, és com que t'atrapa el personatge i ja tens una gran excusa per no encadenar alguna cosa amb cara i ulls... :p ( genial!!! ja tinc excusa per altres vegades).




El dia ha estat genial i més si tens un bon caldo que t'acompanyi quan comença a fer fred! El termo d'Edelrid (Vacuum Bottle) ens ha acompanyat durant tota la jornada, ens ha escalfat, alimentat i també ha donat color a l'escenari. La veritat és que va genial i aquesta textura rugosa que té va molt bé per a que no se t'escapi de les mans encara que vulguis.



Res més bous! Espero disfressar-me molts anys més i espero que vosaltres també ho feu! Us ho recomano! Rius molt!! :)


3 comentarios:

  1. nenaaaaa, estaves divina! bueno, ets divina. ;)

    ResponderEliminar
  2. Marieta!!! jajaja merci... Faltaves tú per allà rondant per acabar de donar espectacle! ;)
    Ens veiem pronte!!

    ResponderEliminar
  3. buenooooo tela tela ehhh jeje llàstima que no passés per allà...

    vinga Núria a seguir!!! ;)

    ResponderEliminar